Carpaccio z ružovej reďkovky a vypečené klobásky z mangalice
Ako inak začať veľkonočnú hostinu, ak nie najfarebnejším predjedlom v
hre? Spolu s Jacobcafe sme pre Vás preto pripravili toto dokonalé
carpaccio zo sladkej ružovej reďkovky s vypečenými chrumkavými
klobáskami z mangalice, posypané hoblinkami syra Vršatec.
Ako na to?
Potrebujeme:
POSTUP:
Reďkovku krájame na jemné plátky a jemne osolíme. Klobásku nakrájanú na hrubšie kolieska opekáme do chrumkava, medzitým si šalotku nakrájame, posypeme cukrom a sprudka skaramelizujeme. Cherry rozkrojíme na polovičky a pripravíme hobliny slovenského vyzretého syra.
Hotovo? To bolo ale rýchle, čo?
Teraz už len servírujeme podľa fotky - na tanier položíme reďkovku, posypeme chrumkavou opekanou klobásou, karamelizovanou šalotkou, na to položíme hobliny syra, cherry paradajky a dozdobíme hráškovými klíčkami.